Beeldbewerking Bert Quaedvlieg

Thumbnail Placeholder
Aquarel van foto - Photoshop

Beeldbewerking

Foto (na)bewerking is van alle tijden. De foto verbeteren, storende elementen verwijderen, het gebeurde vroeger al in de doka.
Tegenwoordig gebruiken we Photoshop hiervoor maar het programma is zo veelzijdiger. Ik werk al sinds 1997 met Photoshop, en naast het tikje extra aan een foto meegegeven schoolde ik mij in de vele facetten van dit programma zoals bijvoorbeeld het maken van een schilderij van foto.

Neem gerust een kijkje in de gallerij en als u zelf een foto heeft die u graag als schilderij terug zag, schroom dan niet een neem contact op middels het contactformulier. Ik help u graag!

Over Bert Quaedvlieg

Sinds 2001 met passie actief als zelfstandig webdesigner voor de zakelijke markt, maar net zo gedreven voor vereniging en particulier. 
Een andere passie is fotograferen. In de loop der jaren bouwde ik een omvangrijke voorraad foto's op. Het is daarom dat ik voor veel websites passende foto's uit eigen stock kan leveren. En heb ik die ene foto nu net niet in voorraad? Dan spreekt het vanzelf dat ik die alsnog graag voor u maak.

Kijk ook eens op:

Ezzebleef,
onder deze naam presenteren Marion, mijn echtgenote, en ik onze gezamenlijke fotografieprojecten.

Ezzebleef

 

Contact

 • Telefoon:
  +31 (0)45-574 35 37
 • Mobiel:
  +31 (0)6- 509 111 09
 • Email:
  info@bertquaedvlieg.nl
 • Adres:
  Oliemolenstraat 81
  6416 CA Heerlen
  Nederland